Past. vd Muyssenbergstraat 93
4513 AT Hoofdplaat
Tel: 0117 348451
Fax: 0117 348540
Neem contact op

De Hullu & Cornelis BV is Uw betrouwbare en deskundige gesprekspartner

De Hullu & Cornelis BV is een regionaal werkend allround financieel advieskantoor. Ons kantoor is gevestigd in Hoofdplaat van waaruit wij voornamelijk de Zeeuwsvlaamse markt bedienen. Onze kernactiviteiten zijn bemiddeling en advisering in verzekeringen, hypotheek, pensioenen en Financieringen voor zowel particuliere relaties als MKB-bedrijven.

Financieel adviseur

Bij geldzaken draait het in feite om twee dingen: vertrouwen en zekerheid. Niet in de laatste plaats doordat hiermee doorgaans een groot financieel belang is gemoeid. Uw financieel belang ! Het is daarom des te prettiger dat U voor al Uw financiële zaken bij ons terecht kunt. Zeker nu er steeds vaker overlappingen optreden tussen de diverse financiële produkten, is het des te belangrijker dat U uw financiele zaken onder één dak houdt.

Wij zijn U graag van dienst met deskundige, objectieve adviezen en een persoonlijke begeleiding op een breed terrein: van de meest uiteenlopende schadeverzekeringen tot levensverzekeringen, hypotheken en pensioenen.

En als er eens wat is, dan is een telefoontje voldoende en staan wij U op persoonlijke wijze met raad en daad terzijde. Vooral bij een vervelende gebeurtenis als een schade is het prettig als U er niet alleen voor staat, maar dat U zich gesteund weet van onze deskundige hulp en begeleiding. Onze adviseurs werken op basis van persoonlijke benadering. Wij hechten grote waarde aan langdurige relaties met onze klanten. Wij bieden maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Wij zijn niet gebonden aan een specifieke bank of verzekeraar waardoor wij onafhankelijk kunnen adviseren. Wij hebben een breed scala van producten van vrijwel alle banken en verzekeraars. Hierdoor zijn wij in staat een uitgebreide vergelijking te maken tussen verschillende aanbieders waardoor wij maatwerk kunnen leveren tegen een concurrerend tarief. Dat is onze kracht. ontdek het zelf!